torstai 4. kesäkuuta 2009

Perjantaina monivetoa

Perjantaina on vuorossa monivetoa, suurin osa pelaajista pelaa sitä väärin joten vähän tilastoja katsomallakin peli on selkeästi +EV, jopa veikkauksen palautusprosentilla.


FC Jazz-j - P-Iirot 0-0,1,2

FC Jazz on tehnyt vain 6 maalia tällä kaudella, se on koko lohkossa vähiten maaleja tehnyt joukkue. Jazzin nollaa on pelattu vain 24,53% joten se kannattaa ainakin ehdottomasti laittaa lapulle. P-Iirot ovat pelanneet hyvin kotona, mutta eivät ole vielä vieraissa saaneet yhtään voittoa, maalinteko on kuitenkin sujunut, mutta nollaa maalia kannattaa kuitenkin prosenttien valossa pelata. Ottelusta tulossa suht tasainen mutta prosenttien mukaan tätä peliä kuitenkin pelataan, luotetaan siis että P-Iirot pitävät maalinsa puhtaana.


FC Espoo - KaaPo 0,1,2-0,1

FC Espoo ja Kaapo ovat kummatkin lohkonsa kärkitaistossa mukana, Espoo on voittanut kuusi ottelua ensimmäisestä seitsemästään ja lähtevät ehdottomasti hakemaan kolmea pistettä tästäkin ottelusta, sitä vastaan ei kannata kauheasti pelata, mutta tasapelille ja 0-1 voitolle annamme mahdollisuuden.

Sinimustat-EIF 0,1-0,1

Sinimustat lähtevät otteluun pienenä suosikkina joka kyllä näkyy kertoimissa todella selvästi, liian selvästi. Vähämaalinen ottelu tulossa.


OPS-jp - FC Santa Claus 0,1,2,3-0

Kotijoukkue lähtee otteluun selkeänä suosikkina, OPS:n nolla maalia on kuitenkin laitettava lapulle koska se on alipelatuin merkki tänään.

Ei kommentteja:

laskuri